O P H O L D S -   OG   A R B E J D S T I L L A D E L S E 
 

Som EU-borger får man automatisk opholds- og arbejdstilladelse i et andet EU-land, og har man et gyldigt dansk pas, behøver man derfor ikke at ansøge om noget som helst, før man tager til London. Den gamle regel om, at man skal søge om at få yderligere opholdstilladelse i landet efter 6 måneder, gælder ikke længere, og man kan altså som EU-borger blive i London så længe, man har lyst, uden at skulle kontakte immigrationsmyndighederne.